Actori noi în serialele Smash, Mistresses, Castle, NCIS, Modern Family, Revenge, Elementary, Raising Hope, The Mindy Project, Shameless, Hot in Cleveland (15.08.2012)

Scris de mady_6_89

Categorii Castle, Elementary, Hot in Cleveland, Mistresses, Modern Family, NCIS, Raising Hope, Revenge, Shameless, Smash, Știri seriale, The Mindy Project

Tag-uri , , , , , , , , , ,

Commentarii Nu exista comentarii pentru moment

Social media


1097593772_tacBS-M
 • Mike Dopud va interpreta un personaj periodic în serialul cu tentă telenovelistică al celor de la ABC, Mistresses. Personajul lui va fi Olivier, cel care va cumpăra firma lui Josslyn (Jes Macallan).
 • Actriţa Jodi Lyn O’Keefe, pe care o cunoaşteţi cu siguranţă din serialul Prison Break, o va interpreta pe Kristina Coterra în noul sezon din Castle. Kristina este o reporteriţă care îl place foarte mult pe Castle.
 • Veteranul Star Wars, Billy Dee Williams, va apărea în serialul NCIS, unde îl va interpreta pe LJ, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, prieten bun de-al familiei Gibbs.
 • În sezonul 2 al serialului Smash va avea loc o mică reuniune Will & Grace. Sean Hayes va apărea în mai multe episoade ale noului sezon în rolul lui Terrence Falls, o vedeta tv, şi actor de cinema, care îşi va face debutul pe Broadway în musicalul Liaisons, bazat pe romanul Les Liasons Dangereuses.
 • Michael Nardelli (CSI: NY, The Client List) îl va interpreta în sezonul 2 din Revenge pe Trey, noul prieten al lui Declan (Connor Paolo), care îi va aduce acestuia numai necazuri.
 • Craig Bierko şi Molly Price vor apărea în noul serial cu Sherlock Holmes de la CBS. Bierko îl va interpreta în episodul 4 pe Fawkes, COO-ul unei companii de pe Wall Street, care este implicat într-unul dintre cazurile cercetate de Sherlock. Molly Price o va interpreta în acelaşi episod pe Donna, asistenta de încredere a lui Fawkes.
 • Jenny Slate, cunoscută din show-ul Saturday Night Live, o va interpreta în serialul de comedie Raising Hope pe Joan, o asistentă socială care va vizita casa familiei Chance pentru a vedea cum este îngrijită micuţa Hope. 
 • Tommy Dewey îl va interpreta în noul serial de comedie The Mindy Project pe noul iubit al ginecoloagei Mindy. Personajul său, Josh Daniels, este un avocat de succes.
 • Tot în The Mindy Project vor apărea şi Amar’e Stoudemire,Baron Davis şi Danny Granger, care îşi vor interpreta propriile roluri. Cei trei vor apărea în episodul 4, şi au legătură cu lumea fotbalului american.
 • Actorul Mustafa Shakir îl va interpreta în episodul 6 al sezonului 3 di Shameless pe D’Andre. Mai multe detalii despre acest personaj nu se cunosc încă.
 • Wendi McLendon-Covey va apărea ca guest star în serialul de  comedie Modern Family, unde va interpreta jumătatea unui cuplu de lesbiene care se va lua la ceartă cu Cam şi Mitchell în prima zi de grădiniţă a lui Lily. Cea de-a doua jumătate a cuplului va fi interpretată de .
 • Actorul Alan Dale, cunoscut din seriale precum Lost, Once Upon a Time sau Gossip Girl, îl va interpreta în Hot in Cleveland pe Emett, un câştigător al premiului Oscar care se va îndrăgosti de Victoria Chase.

Lasă un comentariu

Va rugăm așteptați...