Actori noi în serialele The Middle, Hart of Dixie, Once Upon a Time, Psych, 90210, Grimm, Gossip Girl (26.09.2012)

Scris de mady_6_89

Categorii 90210, Gossip Girl, Grimm, Hart of Dixie, Once Upon Time, Psych, Știri seriale, The Middle

Commentarii Nu exista comentarii pentru moment

Social media


Mckayla Maroney
  • Jane Kaczmarek va apărea în sezonul 4 din The Middle. Nu ştiu cum vi se pare vouă, dar mie mi se pare că este al naibii de potrivită pentru acest serial. Întotdeauna am asemănat oarecum The Middle cu Malcolm in the Middle, şi pe Jane cu Patricia Heaton în acest serial, deci vestea aceasta este una bună pentru mine. Kakymarek o va interpreta pe profesoara lui Frankie de la facultate.
  • Campioana olimpică McKayla Maroney va apărea ca guest star în sezonul 2 din Hart of Dixie, în rolul lui Tonya, noua prietenă a lui Rose. 
  • Annabeth Gish o va interpreta în episodul 7 al sezonului 2 din Once Upon a Time pe Anita, lidera carismatică, frumoasăşi misterioasă a unui grup de oameni care se vor dovedi a fi vârcolaci.
  • Brooke Lyons va interpreta rolul unei actriţe de musicaluri în Psych. 
  • Taio Cruz va apărea în episodul cu numărul 100 din 90210. Acesta îşi va interpreta propriul rol şi va cânta la balul Liceului West Beverly a cărui locaţie va fi Playboy Mansion. În acest episod vor apărea şi Carmen Electra şi Denise Richards.
  • Jason Gedrick va interpreta în serialul Grimm rolul unui criminal pe nume Craig Wendell, care a fost condamnat la moarte.
  • Sofie Black-D’Elia o va interpreta în Gossip Girl pe Sage, fata care îl va ajuta pe Nate să o uite pe Diana (Elizabeth Hurley). Aceasta se pare că are şi ceva secrete, şi ar putea avea şi o legătură cu noul iubit al Serenei, care va fi interpretat de Barry Watson (7th Heaven).

Lasă un comentariu

Va rugăm așteptați...