Cele mai proaste seriale din 2012 conform The Hollywood Reporter

Scris de mady_6_89

Categorii 2 Broke Girls, 666 Park Avenue, American Horror Story, Animal Practice, Beauty and the Beast, Emily Owens M.D., Glee, Guys With Kids, Made in Jersey, Malibu Country, Partners, Scandal, The Mob Doctor, The Neighbours, Whitney

Commentarii 6 comentarii

Social media


The Neighbors

Tim Goodman, unul dintre criticii THR (The Hollywood Reporter) a publicat un top al celor mai proaste seriale în anul 2012. În acest top veți regăsi atât seriale de comedie, cât și drame. În mare parte îi împărtășesc părerea lui Goodman, deși nu sunt de acord cu locurile 12 și 13, și anume American Horror Story, respectiv 666 Park Avenue.

Chiar dacă sezonul 2 din American Horror Story este mult mai ciudat și violent decât primul, serialul este încă unul dintre cele mai bune seriale de la TV în momentul actual. Cât despre 666 Park Avenue, v-am mai spus că eu îl consider unul dintre cele mai bune seriale noi din toamna lui 2012.

Iată așadarși topul THR al celor mai proaste seriale din 2012:

1. Neighbors (ABC)
2. Guys With Kids (NBC)
3. Emily Owens, M.D. (CW)
4. Malibu Country (ABC)
5. Made In Jersey (CBS)
6. 2 Broke Girls (CBS)
7. Partners (CBS)
8. Whitney (NBC)
9. Scandal (ABC)
10. Glee (Fox)
11. The Mob Doctor (Fox)
12. American Horror Story (Fox)
13. 666 Park Avenue (ABC)
14. Animal Practice (NBC)
15. Beauty and the Beast (CW)

6 comentarii la “Cele mai proaste seriale din 2012 conform The Hollywood Reporter”

 1. adi

  cum adica ciudat? (fara spoilere :) )

  eu am renuntat deocamdata sa ma apuc de al doilea sezon de AHS fiindca primul mi s-a parut ca s-a terminat aiurea de tot, fara sa concluzioneze nimic concret si fara sa exploateze bine firele propuse. se renuntase de tot la partea stiintifico-F, cu laboratorul si experimentele din trecut despre care n-am aflat mare lucru, si s-a trecut la o ameteala fantasy cu fantome.

  nu ca n-as gusta o ameteala inteligenta, dar asta nu prea a fost.

  Reply
  • mady_6_89

   Ciudat la modul că e fosrte creepy, dar totuși credibil, și asta până când o dau din nou în fantasy/sci-fi. Oricum foarte bun și sezonul 2, deși total diferit de primul.

   Reply
   • adi

    sci-fi ar insemna ca se leaga de partea stiintifica sau ca ar oferi aspecte plauzibile/explicabile stiintific.

    Reply
    • mady_6_89

     Cred că se potrivește termenul de sci-fi sezonului 2, pentru că e un soi de ficțiune, plauzibilă… oarecum. Asta dacă crezi în paranormal, alieni ș.a.m.d.

     Reply
     • adi

      nu consider ca paranormalul (in sensul de supranatural) intra la sci-fi, alienii da.
      extraterestrii sunt o posibilitate reala, pe cand povestile cu supranatural sunt nascute doar din fantezii si nu sunt de luat in serios dpdv stiintific..

 2. adi

  vazut si s02. ceva mai inchegat decat primul. ca de obicei incepuse bine, pana s-o dea pe fantasy, cu ingeri si diavoli bagati aiurea in plot. la episodul cu ingerul mortii era sa renunt (bine ca si-a mai revenit putin spre final).
  partea cu extraterestrii e inspirata din Taken (2002).

  Reply

Lasă un comentariu

Va rugăm așteptați...