Ghidul serialelor noi: The New Normal – Hit or Shit?

Scris de mady_6_89

Categorii The New Normal

Tag-uri , ,

Commentarii Nu exista comentarii pentru moment

Social media


The New Normal

Dacă tot nu am mai apucat să scriu descrieri ale serialelor înainte de premiera acestora, am zis măcar să continui seria articolelor cu review-uri, sau cu o primă impresie asupra serialelor.

Am decis să încep cu The New Normal pentru că am văzut cele mai multe episoade, şi anume 5 la număr. O să mă străduiesc să creez o structură de articol pe care să o pot respecta şi în cadrul review-urilor următoare. Menţionez că aceasta este părerea mea subiectivă despre serial.

Deci să începem cu începutul:

Gen: Comedie

Televiziune: NBC

Creatori: Ryan Murphy şi Ali Adler

Audienţă: 6.88 milioane episodul pilot, 4.61 milioane episodul 5

Scorul primit de critici:  66/100

Premisa: Un cuplu gay se hotărăşte că vrea un copil, iar o fată blondă şi drăguţă, care are deja o fiică în şcoala generală, se decide să îi ajute. Peisajul este completat de mama blondei, care nu este de acord cu decizia fiicei sale.

Părerea mea: Am văzut şi seriale mai proaste, cel puţin sezonul ăsta, dar în proporţie de 70% voi abandona serialul. Nu mă încântă prea tare povestea, dar îmi plac actorii, spre deosebire de alte seriale noi, ei fac cumva ca personajele lor să fie uşor de înghiţit. Nu îmi place blonda, dar îmi plac cuplul şi mama. Deşi este uşor atipică, povestea se vrea a fi una de familie, şi dacă ar fi să asemăn serialul cu altele pe care le-am mai văzut aş putea spune că se aseamănă oarecum cu Modern Family, dacă ne-am raporta la Cam şi Mitchell. Dacă vă plac serialele uşurele, de familie, uşor amuzante, puteţi să îi daţi o şansă.

Nota meaŞ 6.5

 

Lasă un comentariu

Va rugăm așteptați...