Preferatele lunii ianuarie

Scris de mady_6_89

Categorii American Horror Story, Breaking Bad, Californication, House of Lies, How I Met Your Mother, Mad Men, Parenthood, Pretty Little Liars, Shameless, Știri seriale, The Following

Commentarii Nu exista comentarii pentru moment

Social media


American Horror Story sezonul 2

Încep o nouă serie de articole, pe cât posibil le voi scrie lunar, și vor conține păreri subiective cu privire la ceea ce s-a întâmplat nou în televiziune în luna ce a trecut. Pentru a nu lungi inutil articolele mă voi rezuma la numai 3-4 nominalizări pe categorie.

În principiu voi scrie despre cele mai bune seriale din luna respectivă, cei mai buni actori și cele mai interesante știri. În funcție de idei și materiale voi extinde categoriile.

Sa începem așadar.

Cele mai bune seriale:

  • The Following – Recunosc că m-a surprins serialul. Am văzut primele 2 episoade și voi continua cu siguranță să îl urmăresc. 
  • Pretty Little Liars – După dezvăluirea din prima jumătate a sezonului 3 din Pretty Little Liars și episodul nebun de Halloween cu toții așteptam să vedem reacția lui Spencer după aflarea adevărului. Mă așteptam să se plafoneze cumva serialul după această dezvăluire, dar acum a luat o nouă turnură, și numărul de întrebări s-a mărit. Chiar era Allison însărcinată  când a murit.
  • American Horror Story – Deși în primă fază am spus că sezonul 2 nu se ridică la înălțimea primului sezon, la sfârșit am tras linie și am ajuns la concluzia că mi-a plăcut mai mult AHS: Asylum. Mi s-a părut mult mai coerent firul narativ, iar la sfârșitul sezonului am fost mulțumită de deznodământ, în timp ce la sfârșitul sezonului 1 încă mai aveam anumite nelămuriri.
  • Shameless – Nu mă mai satur de serialul ăsta. În plus, acum mi se pare mai amuzant ca niciodată. Rar mi se întâmplă ca în timp un serial să îmi placă din ce în ce mai mult. De obicei, cu cât înaintează, cu atât serialele își pierd din calitate. Shameless a rămas constant, ba chiar a crescut, iar personajele, nu ai cum să nu le iubești, chiar și pe nebunul de Frank.

Cei mai buni actori:

  • Monica Potter (Kristina Braverman – Parenthood) – Odată cu povestea cu cancerul Monica a devenit unul dintre personajele mele preferate din serial. Monica și-a jucat excepțional rolul, și durerea. I-am crezut fiecare gest și merita o mențiune în acest articol, mai ales că sezonul 4 din Parenthood s-a terminat luna aceasta. Sper din tot sufletul să avem parte și de un sezon 5.
  • James Purefoy (Joe Carroll – The Following) – Nu cred că poate contesta nimeni talentul actoricesc al lui Purefoy. Personajul Joe Carroll mi se pare perfect pentru el.
  • Sarah Paulson (American Horror Story) – Inițial mă gândeam să o nominalizez pe Lily Rabe, dar având în vedere că în luna ianuarie am văzut-o destul de puțin în American Horror Story,m-am răzgândit. Paulson merită din plin recunoașterea noastră. Și-a jucat rolul excelent, fiind ajutată bineînțeles și de scenariu.

Cele mai interesante știri:

Lasă un comentariu

Va rugăm așteptați...