The Walking Dead bate recorduri de audienţă cu premiera sezonului 3

Scris de mady_6_89

Categorii Audiențe TV, Știri seriale, The Walking Dead

Tag-uri ,

Commentarii Nu exista comentarii pentru moment

Social media


The Walking Dead

The Walking Dead a revenit săptămâna aceasta cu sezonul 3, iar audienţele de debut ale acestui nou sezon au atins numărul de 10.9 milioane de telespectatori, cu 50% mai mult faţă de premiera sezonului 2.

Astfel, episodul de debut al sezonului 3 a devenit cel mai urmărit program de dramă difuzat vreodată de o televiziune prin cablu. În categoriile de vârstă 18-49 şi 25-54 de ani, recordurile erau deja deţinute de acelaşi serial, care a reuşit să se întreacă pe sine înregistrând o audienţă de 7.3 milioane de telespectatori în categoria 18-49 de ani, cu 52% mai mulţi decât anul trecut, şi 6.1 milioane de telespectatori în categoria 25-54 de ani, cu 46% mai mulţi faţă de anul trecut.

Premiera de sezon a The Walking Dead pe segmentul de vârstă 18-49 de ani a înregistart o audienţă mai mare decât a oricărui serial difuzat de o reţea broadcast sezonul acesta (ABC, NBC, Fox, CBS şi CW), excluzând bineînţeles Sunday Night Football. Putem spune că a egalat premiera de sezon a Modern Family care a ajuns la numărulde 7 milioane de telespectatori pe acelaşi segment de vârstă.

Cu tot cu reluările din aceeaşi seară, The Walking Dead a fost urmărit în total de un număr de 15.2 milioane de telespectatori.

Lasă un comentariu

Va rugăm așteptați...